Svijet se vrti oko grudi

Sa li znate koji je povod svih najvećih bitki ili pothvata u povijesti čovječanstva? Tek sam nedavno došla do ovog zaključka i znam da je naprosto istina. Pravi su razlog svih bitki i pomutnje uma izuzev drangulija i zlata ženske grudi. Ne radi se tu o nekoj osobitoj ženi već samo su u prvom planu upravo to – grudi. Mislite da sam pretjerala? No to vam je živa istina! Muški oslijepe na pogled bujnih grudi i žensko tjelo. One su razlog žestine, silnih napora i prkosa. Strastvene želje za još većim podvigom. One ne stoje same u zrakopraznom prostoru naravno, njih nosi određena žena. Ta žena ima određen um i naum. Muška pohotnost i želja proizlaze iz pogleda na grudi. Radi žene se i Trojanski konj izgradio. Radi žene je i Adam prognan iz raja. Zamislite se malo!


Stoljećima se spletkarilo oko najvažnijih stvari, a iza svega toga su uvijek stajale žene i njihove grudi. One su to znale.  I sve su to one u svojoj mašti vidjele i planirale. Stoga se pogledate u ogledalu, onako prije spavanja, zastanite. Znajte da bi ste i vi mogle biti idući razlog za veliku stvar, ali ne u svom mjestu ili državi već bi upravo vi mogle pomaknuti granice svijeta. Te vrlo promućurne dame znale su doći do svog cilja i održati motivaciju kod svih kao da to i oni žele.

Njihovo umijeće seže u duboku prošlost svakog čovjeka. Grudi su hraniteljice, njegovateljice i najmilija uspavanka. One su najnježniji dodir i najljepši miris kojeg muškarci pamte od najranije dobi. Kad biste proveli statističku anketu što bi ljudi pričali o tome, sigurno to svjesno ne bi priznali, ali da ih pomalo uvedete i navedete da se prepuste do u srž – priznali bi. Nego digitalni mediji ih totalno izluđuju i skreću s puta pa ih smute. Tada zaborave na iskonske stvari…