Top 8 pitanja koja žene postavljaju o ekstenzijama trepavica

Jako mnogo žena pati za gustim, crnim trepavicama, ali im se teško odlučiti na zakazivanje termina kod kozmetičarke. U nastavku donosimo neka od najčešćih pitanja koja postavljaju prije nego odu na ugrađivanje.

1. Koliko često moram obnavljati svoje ekstenzije trepavica?

Većina žena odlazi na ugrađivanje svaka tri tjedna. Čekate li duže, vaše trepavice će postati rjeđe i neće izgledati onoliko lijepo kao na samom početku.

2. Mogu li i trudnice ići na ugrađivanje?

Jedini nedostatak ugrađivanja za trudnice ležanje je na leđima koje može potrajati do dva sata. To se može riješiti okretanjem na bok svakih pola sata.

3. Boli li proces stavljanja ekstenzija?

Ugrađivanje je u potpunosti bezbolan proces.

4. Vrijede li ekstenzije trepavica novca kojeg se za njih treba izdvojiti?

To, naravno, ovisi o vašem budžetu. Tražite li mišljenja drugih žena, međutim, većina njih kaže da se definitivno isplati.

5. Koje su prednosti ekstenzija?

Kao prvo, vrijeme koje vam treba da se spremite za izlazak znatno se smanjuje. Ekstenzije čine da izgledate svježe i našminkano čak i kad to niste. Maskaru možete i u potpunosti izbaciti iz svoje kozmetičke torbice.

6. Donose li ekstenzije trepavica i neke nedostatke?

Jedini je nedostatak nošenja ekstenzija njihovo održavanje. Naime, trebate ipak malo pripaziti da svoje nove trepavice ne oštetite trljanjem očiju ili sredstvima za skidanje šminke i njegu kože lica.

7. Koliko dugo se ekstenzije trepavica ugrađuju?

Prvo ugrađivanje traje do dva sata, iako većina kozmetičarki to može napraviti u roku od sat ipol. Za obnavljanje se treba izdvojiti oko 45 minuta.

8. Kako je najbolje održavati ekstenzije trepavica?

Najvažnije je izbjegavati vruću vodu i kozmetiku na bazi ulja, koje mogu oslabiti ljepilo koje drži ekstenzije na mjestu i učiniti da trepavice otpadnu. Osim toga, jedina vam je obaveza nježnije postupati prema očima i području oko očiju dok god nosite ekstenzije.